Craft Cuppens 3. afdeling

Craft Cuppen. Fra morgenstunden ventede der GTC en voksen opgave med at få kørt ruten igen efter opmærkningen af ruten dagen før. En del afmærkning var blæst bort i stormen og der var væltet en hel del træer ned over løbe- og cykelruten, som skulle “afgrenes” for en sikker passage og de største grene fjernes.

Der var kommet meget vand i ugerne op til løbet og store passager var meget mudderfyldte. For ligesom at sætte stemningen kom der lige en frisk gang vinterregn lige før starten skulle gå. Senere skulle solen dog titte frem.

Desværre skulle det vise sig, at en hel del deltagere kørte forkert på ruten og derfor har kørt kortere end de skulle. Ganløse Tri-Center opfordrer folk ud fra et fairness synspunkt, at er man vidende om at man har kørt forkert – ubevidst / bevidst – at sende en mail til Events4U på info@events4u.dk. Ganløse Tri-Center skal beklage hvis nogen måtte mene at afmærkningen er mangelfuld. Vi er også vidende om at en enkelt deltager bevidst rev en afmærkning over. Vi har navnet på den pågældende. Har man bemærket at nogen meddeltagere bevidst har snydt eller fjernet afmærkning – eller andre gæster i skoven har fjernet afmærkning – hører Ganløse Tri-Center og/eller Events4U gerne fra jer.

Men på den positive side blev det igen et spændende og nervepirrende opgør på den lange distance – 8 sekunder i mål skilte vinderen Eskild Ebbesen (HareTri) fra Allan Carlsen (KTT2000). Allan er vinderen af de 2 første afdelinger – så spændingen stiger forud for de næste afdelinger. Hos kvinderne vandt Kariatta Koroma (TRI4) foran Julie Bollerup (HareTri). På den korte distance vandt Rasmus Jensen (HareTri) i flot stil og for lige at cementere at HareTri havde en god dag tog Tina Preisler (HareTri) sejren hjem hos kvinderne.

Se resultater hos Events4U…

Se billeder hos www.xduathlon.dk.

GTC’s egen stemningsbilleder…

Dette indlæg blev udgivet i Egne stævner og tagget . Bogmærk permalinket.