GTC idrætsformanden modtager LIONS Humørlegatpris 2005.

Her bringes en indsigt i “En dag i Diktatorens liv….!!!”

LØR den 29. JAN var længe før selve dagen stod på kalenderen, planlagt til at skulle gå op i en højre enhed. Fri weekenden mellem livsnydersegmentets Tour 2005 konkurrence aktiviteter skulle bruges til arbejde for Svømmeunionen som livredningsdommer. LØR-dagen var afsat til dommergerning med bassin-prøve dag for personalet i Ølstykke Svømmehal. SØN-dagen planlagt til livredder-prøve aflæggelse for instruktører i Ganløse SK, livreddere i Ganløsebadet samt livreddere i GTC. Det skulle dog hurtigt vise sig, at der skulle presses flere forpligtelser ind i mellem disse gerninger.

Undervejs på løjlperne på vinterferien i Alperne var et af de mange tlf. opkald af mere glædelig karakter – da Præsidenten for Lions Ganløse John Falbrink kunne meddele, at Deres pris 2005 skulle gå til Diktatoren – og at terminen var Lions Clubbens fødselsdag den 29. JAN.

Så nu var det ikke noget med at sove længe – vælter ud af køjen kl. 0700 – laster havelågen i Sportswagonen – klar kl. 0800 for at træde af sted på turbo-træneren – morgentræningen LØR-morgen skal man ikke svigte!!!! Hurtigt skift kl. 0930 nedpakning og i bad – og ud af vagten for at være på Bundsgården kl. 1000 til Brunch med “Dr. Nielsen” og “Gammeldansk”. Dejlig og hyggelig session med stor respekt for prismodtageren, flotte taler (uddrag ses som bilag) og fotos.

Takke tale omkring at modtagelsen varmer meget – når man nu “uheldigvis” tilhører de 20% af befolkningen, som pr. definition er “selvmotiverende”, og har det i genet, at skabe, træde i karakter og præge udviklingen. Prisen indgår nu i samlingen:

– Idrættens venners Foreningsleder pris 1997 (Tildelt for arbejdet med at redde Ganløsebadet i 1994 og 1996 og Furesø Svømme Konkurrencerne).

– Stenløse Kommunes idrætsleder-pris 2004 (Tildelt for arbejdet for Svømningen, Badet og GTC jubilæumssæson med 6 stævner, kystlivredning),

– Københavner Triathlon Klubben Tri4´s klubpris 2004 (Tildelt for at motiverer en “lille” klub til at afholde kvalitets stævner samt Bredde i DTRIF).

Og ja – Humørprisen 2005 skal bruges til kunst, når der er fernisering i Påsken i Atelier Witt i Ramløse – da der jo ligesom er nok af våddragter, cykler og 3 klædeskabe fyldt med trænings- og konkurrencetøj til en hel hær…..men måske der kan blive til en omgang på Generalforsamlingen!!!!

Kl. 1130 videre til Ølstykke for at være dommer – dejligt at se personalet i aktion, og at de kan deres færdigheder heriblandt bla. Leif Mortensen (VM fra 1969 i cykling) still going strong i vandet. (Tidligere foredragsholder til klubaften i GTC). Alle livreddere bestod trods dommernes “hårde” men retfærdige bedømmelse.

Resten af eftermiddagen bruges til “afslappende” sagsbehandling med mails – før det sidst på dagen igen er tid til lidt FUT (Fysisk Uddannelse Træning) i BØF-kælderen (Vægttræningen) sammen med Steen MC.

Resten af aften bruges til forberedelse af ski (smøring/pleje) til næste weekends konkurrence samt forberedelse til en laaang SØN i svømmehallen med livredderprøver, træner-gerning og afsluttende mega bestyrelsesmøde i GTC.

En herlig dag er slut for Diktatoren – og glæden er stor hos en masse mennesker.

Med venlig hilsen
Idrætsformand
Steffen Lund-Hansen
E-mail steffen@ganlose-svom.dk

Her bringes et uddrag af Lions Præsident John Falbrinks tale til prismodtageren:

LIONS HUMØRLEGAT 2005

Kære Steffen

Humørlegatet, der er personligt til modtageren, uddeles hvert år på LIONS Clubbens fødselsdag til en person, som ved sin positive adfærd og personlige indsats har været med til at gøre Ganløse og lokalsamfundet mere fornøjeligt at bo i til glæde for alle dets borgere.

For få år siden fik Foreningen Badevenner (Svømmeklubbens Venner) humørlegatet ved:

* Initiativrig gruppe, Lokalbefolkningens opbakning og politisk instanser.

Badevennerne – som du i parentes bemærket var en del af – lagde grundlaget. Og du forsatte med stor iver dit arbejde for Ganløse Svømmeklub som:

* Formand, instruktør, supervisor for instruktørstaben siden slutningen af 1980´erne under Ganløse SG&I 22. kreds.

Hvad er det så for en forening du er formand for:

* Stor aktivitet fra MAJ til SEP
* 300 medlemmer
* Mange børn undervises og er i aktivitet
* Godt besøgt af alle fra 2 til 99 år.

Om vinteren ligger du ikke på den lade side:

* Planlægger sommersæsonen
* Afholder kurser for instruktører
* Samt dyrker meget sport selv
* Og sørger for at binde alle trådene sammen feks. henter vores flagallé

Men som om dette ikke var nok – er du en meget aktiv person inden for den lokale Triathlonklub både som aktiv og i den daglige ledelse. Du har ligefrem sørget for, at Ganløse inden for sportens verden er blevet kendt for sine triathlon aktiviteter og stævner for alle.

* Siden klubben blev stiftet under 22. kreds i 1994 er den støt og roligt vokset fra 10 athleter til ca. 120 medlemmer.
* Afholder 4 stævner om året i alt 500 deltagere kommer til Ganløsering;ret i alt 500 deltagere kommer til Ganløse.

Ja alt i alt står du rigtig meget positivt i vort lille samfund:

* Du er et enormt aktivt menneske
* Er altid utrolig glad og motiverende for din omgangskreds
* Dyrker meget sport
* Deltager i en masse organisationsarbejde
* Aktiv i Dansk Triathlon Forbunds Bestyrelse
* Politisk ansvarlig for bredde arbejdet i DTRIF.

Til slut vil jeg gerne sige dig et stort tillykke med prisen, som du til fulde fortjener

Tak for dit store engagement i lokalsamfundet – det er folk som dig, vi har brug for.

Dette indlæg blev udgivet i Diverse og tagget . Bogmærk permalinket.