DTriF afstemning: Årets agegroup atlet 2011

Årets AG 2011Hvem er det du bliver enormt inspireret af ? Hvem sætter det gode eksempel ? Hvem har lavet kanon resultater ? Hvem er igangsætteren par excellence ?

Frem til torsdag den 15. marts kl. 23.59 kan du på DTriFs hjemmeside stemme på Årets Agegroup Atlet 2011

Ud fra indstillinger fra klubberne har DTriF udvalgt 5 nominerede, som du kan stemme på. Læs mere om de nominerede og hvordan du stemmer hos DTriF…

Prisen overrækkes på DTriFs generalforsamling lørdag den 31. marts.

Og bak nu op med din stemme! I skrivende stund har kun godt 5% af DTriFs medlemmer været inde og stemme – og man sender signalet at det ikke kun er eliten der er flagskibet i sporten – men også den store mængde agegroupere – hvor 5 af de ypperste repræsentanter er nomineret.

På DTriF.dk kan læses en nyhed om valg af Årets Agegroup atlet 2009.I artiklen beskrives de 6 kandidater, der er nominerede. Prisen overrækkes på DTriFs generalforsamling ultimo februar.Alle DTriF medlemmer kan stemme på deres favoritkandidat. Det sker med dit DTriF-medlemsnummer. Det kunne du finde på den gamle GTC-klubside vi havde her på hjemmesiden, men pt. kan dette nummer ikke gemmes på din profil i det nye klubmodul. Muligheden for dette skulle komme senere i 2010.

DTriF artiklen beskriver, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan huske dit password.

Har du glemt dit medlemsnr. så søg i DTriF medlemslisten. Når du har fundet dig selv og klikket på dit navn, så fremgår dit medlemsnr. i browserens adresselinie som de sidste 4-cifrede nummer – ex: “…. recordid=3995″.

Kasserer Jørgen Rasmussen vil i løbet af februar ajourføre alle GTC medlemmer i DTriF systemet. Men har du ikke et DTriF-medlemsnummer og gerne vil stemme på Årets Agegroup atlet 2009, så kontakt Jørgen på ganlosetri@jorras.dk

Dette indlæg blev udgivet i Diverse og tagget . Bogmærk permalinket.