Rapport fra Ganløse Ringen 2014

Udklip100 deltagere var til start i Enkeltstart Ganløse-ringen lørdag den 12. april 2014, fordelt på 81 herrer og 19 damer. Traditionen tro blev stævnet afholdt under de bedst tænkelige forhold uden person skader, og 13. udgave var ingen undtagelse. Interessen for cykelløb og specielt enkeltstart begynder at få flere damer til start, hvilket er en glædelig positiv udvikling. Stævnet er kendt for at have mange faste ”stamkunder”, som har været med hvert eneste år, hvilket er en rigtigt god kvalitetsstempling af stævne-konceptet.

Vejret var endeligt forårsagtigt med knaldende sol fra en næsten skyfri himmel, en frisk til hård vind fra syd og temp. omkring 10-12 grader.

FørsteResultatliste (pdf): Resultatlisten (Final version fra lørdag 19. april)

Resultatlisten voldte desværre en del problemer pga. manglende måling på måtterne, og derfor måtte præmieoverrækkelsen udskydes.

Alle vinderne på placering 1, 2 og 3 M/K på distancerne 10, 20 og 30 km kan frem til 13. MAJ afhente deres præmier på TIRS-dage kl. 1800 ved Ganløse-Hallen, Vestergade 5. Ring venligst i forvejen på 21-836975.

På vedlagte link er billeder af flotte og stilfulde deltagere.

Tak til GTC´s stab af stævneofficials, som igen gjorde det muligt, at afholde GTC´s andet stævne ud af klubbens fire stævner under mottoet ”Danmarks bedste serie af bredde stævner”. Næste stævner bliver Egedal Familie Triatlon Store bededag den 16. MAJ og Tri på Tyren SØN den 1. JUN.

Afslutningsvis retter GTC en stor tak fil alle de fremmødte ryttere, og ønsker alle på gensyn i 2015 til 14. udgave af Ganløse-Ringen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.