Et års jubilæum i Fitness-lokalet i Ganløse

16-01-2016

Det er nu ca. et år siden, at vi fik indviet vores flotte og dejlige træningslokale. Trine Stengade som er vores EIF repræsentant i Ganløse har lavet vedlagte opslag.

Thorax sæsonen er begyndt på anden halvdel af sæsonen fra 4/1 til 22/3 2017. Klubben har en klub-blok om onsdagen kl. 1900-2000 og kl. 2000-2100. Dvs. holdet mødes udenfor indgangen, og en af trænerne lukker holdet ind.

Selv om man ikke direkte træner til langrends konkurrencer kan alle være med, da træningen har alle elementer i forhold til at dyrke kredsløbstræning. I løbet af en ski-sæson er der mange konkurrencer – og for langt de fleste skiløbere er Vasa-loppet sæsonens større målsætning. Her mødes over 70.000 skiløbere til verdens største, længst og ældste ski-løb. Skiløberne er fordelt over 10 konkurrencer fordelt over en uge afsluttende med det officielle Vasa-lop den første søndag i MARTS (5. Marts 2017).

GTC´s træning i fitness-lokalet afslutter ONS den 22/3 med GTC mesterskab i ski/biatlon – mere herom senere.

Det er muligt at forsætte herefter eller allerede nu udvide sin træning i vores træningslokale ved, at købe sin egen personlige nøglebrik. Du kan så benytte lokalet efter dit eget program og åbningstider. Halvdelen af sæsonen er gået – så prisen er nu kun kr. 250 frem til 31/7. Du skal være medlem af en idrætsforening under EIF for at kunne købe en nøgle-brik. Den gælder i Ganløse og Smørum. På sigt også i Ølstykke og Stenløse, når / hvis EIF får etableret et center der. Se mere på www.egedal-if.dk om køb og åbningstider.

Med ønsket om forsat god vintertræning til alle 🙂
Træningssektionen

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.