Vintersæsonen ’20/21 er på plads

Så lægger GTC fra land med et stort vinter fælles træningsprogram

Traditionen tro starter vi i uge 40 mandag den 28. september i Ganløsehallen og Ølstykke Svømmehal. Der er udarbejdet to særskilte Covid19 instruktioner for idrætsudførelse i indendørs anlæg. De ligger som bilag i nærværende nyhedsbrev (udsendes i særskilte mails). Det er vigtigt, at få læst dem grundigt igennem før sæsonstart. Seneste udmelding fra Mette F & myndighederne kommer til at give os svære betingelser og kræver skærpet adfærd hos alle.

Obligatorisk holdtilmelding

Der er en VÆSENTLIG ændring for den kommende sæson! Ved INDOOR BIKE tilmeldes ikke enkelte træningspas, men et eller flere hold for hele sæsonen. Dette er måden, at vi som forening let vil kunne håndtere afkrydsning af fremmøde i forhold til reglerne om idrætsaktiviteter i indendørs anlæg. En evt. smittekæde skal kunne dokumenteres. Det er måden, som andre foreninger bruger. Hver i sær har ansvar for at instruktøren har krydset dig af.

TILMELDING: Alle hold er oprettet i Klubmodul

Rigtig god fornøjelse 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.