Klubprofil

Triathlon er svømning – cykling – løb for alle, også for dig, som ønsker alsidig motion. Flere og flere dyrker triathlon på motionsplan. Der er konkurrencedistancer helt fra mini-triathlon: 200 m svømning – 10 km cykling – 2 km løb til Ironman: 3,8 km svømning – 180 km cykling – 42,195 km løb. Multisport kræver både teknik til svømning, styrke og udholdenhed til cykling og løb, samt en taktisk disponering, når man sætter alle tre discipliner sammen. Gennem disciplinernes variation trænes alle kroppens muskelgrupper.

Kort om Ganløse Tri-Center (GTC)

Triathlonklubben i Ganløse blev stiftet i 1994 som en selvstændig klub med egen bestyrelse, økonomi og vedtægter. Ganløse Tri-Center er medlem af Dansk Triathlon Forbund under Danmarks Idræts Forbund.

GTC har aktiviteter med udgangspunkt fra Ganløse Idrætscenter. Sommersæsonen er på ca. 5-6 måneder fra april til september, og der tilbydes fællestræning én eller flere dage om ugen. I vintersæsonen har vi udover aktivitet i de tre discipliner også mulighed for deltagelse i Aerobic bike-spinning.

Ganløse Tri-Center klubprofil

GTC har med sin klubprofil valgt at koncentrere sig om følgende målsætninger:

1. At lære og træne begyndere idrætsudøvere i triathlon.
2. At dygtiggøre øvede triathleter gennem sammenhængende træning.
3. At gøre triathlon til en spændende og afvekslende idræt i et fælles forum.

GTC afholder forskellige stævner i løbet af et år: Et cross duathlon løb i januar, en cykel enkeltstart i april, en motionstriathlon med kort og lang distance i september og vores flagskib: Tri på Tyren i juni.

GTC råder over diverse træningsudstyr, som medlemmerne på skift kan bruge, bla. mælkesyretester, våddragter, manometerpumpe og en flåde af turbo-cykeltræner og spinningscykler.

Klubbens medlemmer holdes løbende orienteret om aktiviteter i klubben, stævner mv. via klubbens hjemmeside. Periodisk udsendes et nyhedsbrev pr. epost til medlemmerne.

Hvis triathlon skal dyrkes på konkurrenceniveau, har GTC, foruden det gode sociale forum, meget at byde på:

* Svømmetræning med instruktør
* Cykeltræning med holdleder
* Løbetræning med instruktør
* Spinning på aerobic-bike med instruktør
* Klubtræningslejr
* Sociale arrangementer/tema-kurser.

Vil du vide mere, eller prøve en træningslektion, kan oplysninger fås ved henvendelse til bestyrelsen.

Ganløse Tri-Center folder 2011

GTC profilfolder 2011Vi har i 2011 fået fremstillet en folder, der anvendes til at evt. nye potentielle medlemmer gøres opmærksom på Ganløse Tri-Centers eksistens, hvilke træningstilbud vi har – og også basalt at forklare triathlon til interesserede uden forudsætninger. Folderen uddeles bl.a. ved vores stævner.

Folderen til download i PDF-format (åbner i nyt vindue):

Trykning af folderen er delvist finansieret via et tilskud fra Nordea Fonden.