Interesseret? – Nyt medlem

Er du interesseret i triathlon eller ønsker at komme i god form, er du meget velkommen til at prøvetræne i vores klub. Dette kan ske inden du beslutter dig for et medlemskab. Du kan kontakte os via vores Support system eller blot møde op til et træningspas jf. vores træningskalender. Instruktøren eller et bestyrelsesmedlem vil da fortælle mere om mulighederne og foreningens arbejde.

Selve indmeldelsen sker i to trin:

  1. Først opretter man en profil i Klubmodul (Klubmodul er vores administrationsværktøj, og dine profildata behandles fortroligt)
  2. Dernæst skal man i Klubmodul tilmelde og betale det ønskede abonnement – Disse er beskrevet på siden Kontingent i Klubmodul (Man kan kun betale med Dankort).

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os via vores Support system.

Om Ganløse Tri-Center (GTC)

Ganløse Tri-Center (GTC) er en triathlon klub for alle niveauer, uanset om du er nybegynder eller har flere langdistance Triathlon stævner på cv’et. Vi søger at tilrettelægge træningen både varieret i indhold og niveauer og som medlem kan du benytte dig af alle klubbens tilbud indenfor svømning, løbetræning, landevejscykling,  cirkeltræning og spinning.

Klubben lægger ligeledes vægt på at have aktive og engagerede medlemmer. Vi forventer af medlemmerne i er indstillet på at give en hånd med et til to gange i løbet af året til at arrangere og afvikle forskellige stævner og/eller sociale aktiviteter i klub regi. Dette er også en sjov måde at bidrage til et godt klubfællesskab og at lære andre i klubben at kende.

Når man melder sig ind i GTC bliver man automatisk medlem af Dansk Triatlon Forbund (DTriF) og man får en Tri-licens som kræves ved mesterskaber og flere af de større Triathlonstævner).  (Personer som er medlem i en anden triathlonklub, hvor DTriF medlemskontingentet betales bedes oplyse dette på særskilt epost til klubbens kasserer på kogn@mail.tele.dk).

Spinningskontingent

Som noget nyt tilbydes et spinningsmedlemskab. Dette giver mulighed for at deltage på vores spinningshold i vintersæsonen Okt-Mar (begge måneder inkl.).  Denne kontingenttype inkluderer ikke en tri-licens.