Stævner

Ganløse Tri-Center arrangerer i 2016 to stævner. Denne side og undersider giver et overblik.

Stævne Tidspunkt
Egedal Familie Triathlon

Afholdes Kristi Himmelfartsdag som falder torsdag den 5. maj i 2016.

Stævnet afvikles omkring Ølstykke svømmehal

Tri på Tyren Afholdes lørdag den 28. Maj 2016.

Om Egedal Familie Triathlon

Ganløse Tri-Center har siden 1993 afholdt Dansk Triathlon Forbunds (DTriF) “åbent hus” arrangement på distancen 200m-10km-2km. Gennem årene har stævnet udviklet sig, og der er ca. 200 til 250 deltagere til start.

Stævnet blev siden starten afviklet efter fyraften på en alm. hverdag og blev kendt under navnet “Ganløse Fyraftenstriathlon”.

I 2005 måtte stævnet dog flyttes fra en hverdagsaften til en fridag, simpelthen fordi det er problematisk at få afviklet stævnet tidsmæssigt på en hverdagsaften efterhånden som tilslutningen til stævnet er vokset. For at signalere at stævnet er et tilbud for alle og med den seneste kommunalreform hedder stævnet nu Egedal Familie Triathlon

“Åbent hus” distancen er også kendt som den korte distance 200m – 10 km – 2 km. Der tilbydes også en lang distance på 400m – 20km – 4km. Alle kan deltage fra 8. år og opefter. Der kræves ingen medlemskab af triathlonklubber for at deltage – stævnet er åbent for alle.

Om Tri På Tyren – TPT

I forbindelse med Ganløse Tri-Centers 10 års jubilæumssæson i 2003 besluttede klubben at indstifte et nyt stævne, som kronen på en stort satset jubilæumssæson.

Dette har siden været et af klubbens store samlingspunkter hvor medlemmerne har bidraget til en fantastisk ramme for mange triatleters udfoldelser.

Distance er en sprint distance på 750 m svømning – 23,6 km cykling – 5 km løb.