På denne side fortæller vi de vigtigste informationer om hvordan du får mest ud af dit medlemskab og din træning.

Planlæg din træning

GTM er en aktiv klub både for unge og seniorer. Klubben har en ungdomsafdeling Bulls som arrangerer træning og sociale aktiviteter for unge i alderen 12-24 år. For seniorer er der også mange aktiviteter. Omdrejningspunktet for træningen er vores kalender

som viser planlagte aktiviteter. Der er typisk en sommer (April – September) og en vinter (Oktober – Marts) træningsplan.

For at styre tilmelding og information til dig på de enkelte træningsaktiviteter anvender klubben Holdsport og du kan under menuen Tilmelding/Afmelding af træning læse mere om hvordan dette fungerer.

Facebook gruppe

GTM har en facebook side og en lukket facebook gruppe

Vi opfordrer alle medlemmer til at blive en del af gruppen. Her er det muligt f.eks. at arrangere ekstra træning og berette om sine bedrifter – det vil vi meget gerne høre om! 

Medlemskab – Kontingenttyper

For at imødekomme forskellige træningsbehov har GTM forskellige kontingenttyper. Således differentieres for børn og unge, familie og supportere. Læs mere herom under på kontinentsiden.

Klubtøj

Klubben har sit eget designede klubtøj, som alle medlemmer opfordres til at bruge til såvel træning, stævner og konkurrencer. Læs mere 

Jævnlige sociale arrangementer

Vi skal mødes! Så der inviteres jævnligt til sociale arrangement typisk efter et træningspas, hvor vi i en hyggelig stemning og med lidt mundgodt udveksler erfaringer og træningstips.


Er du interesseret eller gerne vil vide mere kontakt os via kontaktformular eller på Facebook
 
 


Med venlige tri-hilsen 
Bestyrelsen, Ganløse Triatlon & Motion 

Kalender

Se kalender

Seneste nyheder